Arbejdsgrupper
Der vil her løbende blive orienteret om projekterne
Grupperne ligger hovedsagligt under
Ydby Håndværker og Borgerforening
Samarbejde ønskes gerne.
Bo Høje ChristensenTilmelding telefon: 6023 1200
God Pasning
Se lige her hvor flot den ene af petanque banerne på den gamle krogrund nu ser ud. :-) det pynter gevaldigt. Der er en 83 årig borger i Byen som har ryddet banen for ukrudt og påtaget sig at holde den fri for ukrudt fremover.

Alle må selvfølgelig byde ind, men jeg tænker at blandt byens 80 medlemmer af seniorklubben, må det da være muligt at der er en enkelt, eller et par der kan se det som en mulighed for at bidrage til fællesskabet og til forskønnelse af vores by.

Det vil være dejligt for ikke bare byens borgere, men også et godt signal til alle de forbikørende, at Ydby er en pæn by. Det er små skridt der gør en stor forskel i den sidste ende.

Når den sidste Petanquebane er afsat og ryddet for ukrudt skal det fejres. Alle dem der har hjulpet til med Krogrunden, og dem der gennem tiderne har holdt noget på krogrunden, er hermed inviteret på pølser og øl ved klubhuset på krogrunden.

Jeg glæder mig allerede :-)

Bo Høje Christensen

Pasningsfadder
Kære Ydbyvenner :-)

"Thybordet" er nu afviklet og det var en dejlig oplevelse at se ca. 150 glade mennesker samlet i hallen. Fantastisk at opleve at vores lille samfund, fra by og land, kan samle så mange mennesker på tværs af alle aldre. Børnene legede og de voksne hyggede sig med god mad og hyggeligt samvær.
Forslag "Pasningsfadder" går ud på at man kan blive "fadder" til et projekt her i byen. Det kan være stort eller småt, men går i al sin enkelthed ud på at vi får holdt byen pæn, så både os der bor her og dem der kommer på besøg kan se at Ydby er en by hvor der er pænt og rart at være. Du er ikke forpligtet ud over din tid og den energi og lyst du har til at bidrage. Det kan være at du påtager dig at holde et bed, luge fortovet ud for dit hus, klippe et bestemt stykke græs eller renholde en blomsterkumme. Ved Thybordet nævnte jeg at der mangles faddere til de to petanque baner på den gamle krogrund, som skal holdes fri for ukrudt. Hen på aftenen kom der en sød dame på 82 år og tilbød at hun gerne ville være fadder til den ene af banerne, så nu mangler vi lige en frisk sjæl der vil være fadder til den anden bane, og bruge et par minutter en gang imellem på at luge ukrudtet på den. Kom frisk enten her på siden eller ring til mig på 60231200 og bliv planfadder til et projekt i Ydby - fællesskabet gør dig glad i låget ;-)

Bo Høje Christensen